Utenos AŠR šauliai "Darom 2010"

Ko gero būtume teisūs sakydami, kad nebuvo Lietuvoje vietos, kurioje nebuvo tvarkoma aplinka. Mūsų apskrityje, dirbo visi kas galėjo. Neveltui senoliai sakydavo, kad pavasarį ir akmuo kruta. Balandžio 1-ąją kvietę visus į akciją, 16-17 dienomis movėmės pirštines, griebėm įrankius, maišus ir kilome į kovą su šiukšlėmis. Visuose padaliniuose vyko darbas.

Giedraičių kuopos šauliai ne tik rinko šiukšles, bet ir sodino medelius. Jie suderino du naudingus darbus vienu metu.

giedr._darom

darom2

Žinoma, kuo didesnė kompanija, tuo smagiau ir lengviau dirbti.

darom1

Anykščių kuopos šauliai, padirbėjo nė kiek ne prasčiau. Jie nė kiek nesutriko, kai kartu padirbėti atėjo seimo narys A. Baura. Juk svarbu, kad visi turi tą patį tikslą- išvalyti Lietuvą.darom5

darom6

O štai ir darbo rezultatai...