Zarasai skambėjo...

Kovo 23-25 dienomis Zarasų jaunimo centre vyko I pakopos jaunųjų šaulių įvadinė stovykla. Ši stovykla buvo skirta paskutiniuoju metu prisijungusiu prie "šauliškos veiklos" jaunimui dalyvaujančiam NVŠ veiklose.

Stovyklos atidaryme dalyvavo ir pirma tokio pobūdžio stovykla džiaugėsi Zarasų meras N. Gusevas, administracijos direktorius R.Keršys, VPK viršininkas V.Kutkauskas, Švietimo sporto ir kultūros skyriaus vedėjas S.Kaulavičius, Jaunimo centro direktorius R.Dobrovolskis, ugniagesiai, Kasp 508 kuopos vadas A.Mažeika ir kiti svečiai

Net 50 naujokų tris dienas mokėsi pagrindinių dalykų: komandos formavimo, rikiuotės, taktikos. Kad veiklos nepabostų- surengėme ir naktinį žygį- susipažinimui su miestu. Skambėjo Zarasai nuo vienu metu statomų kojų, žygiuojant į paskaitas ar praktinius užsiėmimus, bei dainų...

Mielai savo patalpas aprodė ir su profesine veikla supažindino Zarasų VPK bei Zarasų PGT pareigūnai.

Nuotaikos ir įspūdžiai:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1689243531292665.1073741841.1620550294828656&type=3

You are here Zarasai skambėjo...